Haber

İngiltere, Türkiye ile güvenlik ve ticaret iş birliğini sürdürmeye kararlı

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly’nin Türkiye ziyaretine ilişkin bir paylaşım yapan İngiltere Dışişleri Bakanlığı, iki ülke arasında yıllık yaklaşık 25 milyar lira değerindeki güvenlik ve ticaret iş birliğini sürdürmeye kararlı olduklarını belirtti.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Türkiye, İngiltere’nin 21. yüzyıldaki kilit ortağıdır. Yıllık 25 milyar GBP tutarında olduğu tahmin edilen güvenlik ve ticaret işbirliğimizi geliştirmeye kararlıyız. İki ülke arasında Serbest Ticaret Anlaşması imzalandı.” ülkeler karşılıklı fayda sağlayacak ve daha güvenli ve müreffeh bir Birleşik Krallık sağlayacaktır.” .

James Cleverly, “Bölgede yasa dışı göçle mücadele ve terörle mücadele. İngiltere ve Türkiye’nin birlikte yaptığı şey bu. Teşekkürler Hakan Fidan.” İngiltere Dışişleri Bakanı Cleverly ayrıca, “İşçi Partisi AB’ye yalvaracak ve 100.000 kaçak göçmene kapıyı açacak. Bu işe yaramayacak. Bu arada Muhafazakarlar da müttefiklerimizle birlikte teknelerin durdurulması için çalışıyor. Bugün ben de Türkiye’deyim” dedi. tam olarak.”

eruhajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu