Haber

İstanbul’da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon: Çok Sayıda Kişi Gözaltına Alındı

İSTANBUL’da uyuşturucu satıcılarına eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bayi olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik il genelinde önceden belirlenen adreslerde 87 kişiye operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında polis ekipleri Bağcılar’ın Çınar Mahallesi’ndeki 4 katlı bir binanın ikinci katına girerek içeride arama yaptı. Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra hassas burunlu narkotik polis köpeğinin de katıldığı görüldü. Operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Operasyonun gerçekleştirildiği bir diğer adres ise Pendik Yayla İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde 4 katlı bir binanın dairesiydi. Ekipler, aranan zanlıyı evde bulamadı ve zanlının annesine oğlunu telefonla aramasını söyledi. Polis ekipleri, şüpheli eve gelene kadar kapıda bekledi. Şüpheli apartmanın önünde gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu