Haber

Orhangazi Mahallesi Sakinleri Üst Geçit Veya Alt Geçit İstiyor

Orhangazi mahallesi sakinleri, Kütahya yolunda ölümlere neden olan sorunların bir an önce çözülmesini istedi. Orhangazi Muhtarı İhsan Çağlar, ilgili taraflara seslenerek, bir an önce üst geçit veya alt geçit yapılması gerektiğini söyledi.

Muhtar Çağlar, Karayolları’nın Kütahya yoluna demir brandalar konulduğunu, trafik ışıklarına kimsenin uymaması nedeniyle yaya geçidinin incelenmediğini belirtti. Yaya geçidinin kullanışsız ve gösteriş amaçlı olduğunu belirten Çağlar, “Orhangazi Karabayır tarafında yolda sinyalizasyon yok, 4 şerit var, vatandaşlar nereden geçeceğini bilmiyor, burada çok ölümlü kazalar oldu. şimdi bu soruna bir çözüm bulalım.”

şimdi sesimizi duy

Muhtar İhsan Çağlar, sorunun analizi için alt geçit veya üst geçit yapılması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

“Bir yıl önce demiryolu yapıldı, sonra vatandaşlar geçmesin diye Karayolları bu çapaları yerleştirdi. Ama bu bir analiz değil. Okullar yolda, çocuklar buradan geçiyor. Yetkililere başvurdum, dilekçe yazdım, ama bölünmüş yollarda 500 yayanın geçmesi gerektiğini, bu sayılara ulaşılamadığı için köprüden 500 yayanın geçmesi gerektiğini söyledim.” Burada durup araçları ve yayaları sayayım mı? Haklı talebimize cevap versinler, çünkü bu Kütahya yolunda ölümlü kazalar oluyor, kimse bu ışıklara aldırış etmiyor, araçlar kırmızı ışıkta geçiyor. Artık sesimizi duyun, mahalleli ne istiyorsa onu yapın.” – ESKİŞEHİR

sivrihisar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu