Ekonomi

Kayseri OSB Başkanı Yalçın’dan Berat Kandili Mesajı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, mesajında, “Ramazan ayının müjdecisi ve müjdecisi Berat Kandili ile tanışmanın heyecanını ve sevincini hepimiz yaşıyoruz.” söz konusu.

Başkan Yalçın’ın açıklaması şöyle; “Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının daha da yoğunlaştığı kandil geceleri, kendimize ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Böylesi mübarek gün ve geceleri, liyakat yolundaki en değerli adım olarak görüyoruz. Hoşgörüye dayalı, Yaradan’dan sevgi, merhamet ve mağfiret dilediğimiz bu gece hürmetine küskünler barışmalı, gülümsemeli ve hep birlikte güzelliklere doğru yürümelidir.

Dualarımızın Cenab-ı Hakk’a arz edileceği bu mübarek gecede dualarımızın, yaşadığımız şoklardan etkilenen tüm vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm insanlığın sıhhatine vesile olmasını ve artmasını temenni ediyorum. yeterlilik, kardeşlik, paylaşım ve şefkat.

Bu duygu ve inançla, tüm hemşehrilerimizin ve sanayicilerimizin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemizde ve İslam aleminde birlik, beraberlik, barış ve huzurun vesilesi olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu