Haber

İş kadını Yasemin Sadıkoğlu’na gece kulübünde saldırı: Saçları yoluldu

İş insanı Yasemin Sadıkoğlu, İstanbul Etiler’de bir gece kulübünde Kimliği henüz belirlenemeyen bir kadının saldırısına uğradı. Sadıkoğlu’nun saçları kesildi.

Olay, saat 23.00 sıralarında Etiler’de bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre Sadıkoğlu ve arkadaşları gece kulübünde eğlenirken, bir kadın Sadıkoğlu’nun yerini almak istedi. Sadıkoğlu buna izin vermeyince kadın, Sadıkoğlu’nun saçına sarıldı.

Sadıkoğlu, saçının bir kısmını yolan kadından şikayetçi oldu.

Hürriyet’in haberine göre Sadıkoğlu, olayla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Arkadaşım dışarıda telefonla konuşacakken ‘Yerimi tutar mısın?’ dedi. Ben onunla ilgilenmeye çalışırken bir kadın beni alttan itmeye başladı. Ben de arkamı dönüp onu olan biten konusunda uyarmaya çalışıyordum.” , aniden saçlarıma yapıştı! Saçlarımı kurtarmak için eğildim ama uzun süre kafamdan çıkmadı.”

‘Herkes saçlarımı elime tutuşturup ‘Bunu sana nasıl yaptı?’ diye sorduğunda saçımın önemli bir kısmının yerde olduğunu gördüm. Çok kızgındım. Mağdur olmama rağmen hakkımı aramak istediğimde mekan görevlileri müdahale ederek beni engellediler. ‘

“Bana saldıran kadının bulunmasını istiyorum! Sağlığımızı ve canımızı tehlikeye atmak için değil, çok para harcayarak eğlenmek için buralara gidiyoruz.”

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Haydi yorum yapın ?

golkoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu