Haber

Umut Candan ‘Al Sana Haber’ Programında Bakın Kızı Bahar Candan’ı Nasıl Savundu!

Hatırlarsanız Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler katıldıkları İşte Benim Stilim yarışmasıyla hayatımıza girmişti. Geçtiğimiz günlerde “çete üyeliği ve kara para aklama” suçlamasıyla tutuklanan Nihal Candan ve Bahar Candan gündeme bomba gibi düştü. . İkilinin annesi Umut Candan, kızı Bahar Candan’ın yorumcu olduğu Al Sana haber programına katılarak ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu.

İşte detaylar ?

Bahar ve Nihal Candan kardeşler yıllar önce ekranların tanınmış yapımlarından “İşte Benim Yolum” dizisiyle hayatımıza girdiler.

Bildiğiniz gibi bu yarışla ünlenen ve yaptıklarıyla kısa sürede magazin dünyasının gündemine oturan Candan kardeşler, geçtiğimiz günlerde “dolandırıcılık ve kara para aklama” suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Bahar ve Nihal Candan kardeşler, sevk edildikleri yetkililer tarafından bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tüm bu olayların ardından Candan kardeşlerin annesi Umut Candan, geçtiğimiz günlerde kızı Bahar Candan’ın yorumcu olduğu Al Sana Haber programını arayarak ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu.

Sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Umut Candan’a “Kızınızın eğilimi nedir?” diye sordu. “Kızım erkeklerden hoşlanıyor.” O benim sevgilim. “Genlerimizde kötü kan olmayacak” diyen Umut Candan’ın bu cevabı büyük tepki çekti.

Stüdyonun karıştığı o anları izlemek için ?

Tabii sosyal medya kullanıcıları da Umut Candan’ın tepki çeken açıklamalarına hemen yorum yaptı.

haber-baklan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu