Haber

Rıza Çalımbay’dan Ali Şasal Vural itirafı!

Sivasspor, Süper Lig’de evinde Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Sivasspor Teknik Menajeri İşk Calımbay çabayı takdir etti.

“Profesyonelce hareket etmesi gerekiyor”

Çalımbay dedi ki:

“Aslında çok iyi başladık. Maçın başında pozisyon bile vermedik. Çok iyi oynuyorduk. Çok kötü goller yedik. Özellikle ilk golü yedik. Hadi yapalım, telafi ederiz.” Bunun için.Sonra Valencia’nın sakat olduğu pozisyonda Ali Şasal sakatlandı.Çıkması lazım çıkmıyor.Acılı oynuyor.Devre arasında ayağım kötü diyor gidiyor.Profesyonelce hareket edip gitmesi lazım. .Kaleciyi alalım, sağlam kaleci ile duralım.”

“Çok hata yaptık”

Tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok hata yaptık. Özellikle yediğimiz gollerde, ataklarda, son paslarda. Bu kadarını beklemiyordum. 1-0, 2-0 yaparız, tamam ama yapamadık.” İstediğimizi yapmadık. İkinci yarı tek gol oldu ama iyi pozisyonları değerlendiremedik. Pozisyonları değerlendiremez ve böyle goller atarsanız kaybedersiniz.”

“İstediğimiz oyunu alamadık”

Rıza Çalımbay da şu sözleri kullandı:

“Bugün beni en çok üzen şey, inanılmaz bir top kaybıyla oynamamız. Fenerbahçe’ye kontra atak pozisyonları verdik çünkü topu birdenbire kaybettik. Bu da bir dezavantaj. İstediğimiz oyunu alamadık.”

“Kupayı iyi değerlendirmeliyiz”

Rıza Çalımbay son olarak şu ifadeleri kullandı:

“Kupada Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta iyi bir avantaj elde etmemiz gerekiyor. Elimizden geleni yapacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu