Ekonomi

Piyasa sonrası hisse senedi hareketleri: Arm ve Disney yükseliyor, PayPal düşüyor

Resmi İşlem Saatleri Sonrası Borsa Güncellemeleri:

Walt Disney Company (DIS), güçlü üç aylık kazançlarını ve mali yılın tamamına ilişkin tahminlerini açıkladıktan sonra hisse fiyatlarında artış gördü. Ayrıca Disney, temettü ödemesini artırdı ve Epic Games’ten hisse satın aldığını doğruladı.

PayPal Holdings, Inc. (NASDAQ: PYPL ) dördüncü çeyrekte beklentileri aşan kar açıklamasına rağmen hisse fiyatlarında düşüş yaşadı. Şirket, 2024 mali yılı için hisse başına kazançta bir önceki yıla göre artış beklemediğini hissedarlarına bildirdi.

silâhVarlıklar (NASDAQ: KOL) Şirketin üçüncü çeyrek mali rakamlarını ve analistlerin tahminlerini aşan varsayımlarını açıklamasının ardından Amerikan Depo Sertifikaları %23 gibi önemli bir artış gösterdi.

Axcelis Technologies Inc. (ACLS), 2024 mali yılı gelirinin 2023 ile aynı seviyede olacağını ve gelirin daha büyük bir kısmının yılın ikinci yarısında gerçekleşeceğini öngördükten sonra hisse fiyatlarında %10’luk bir düşüş yaşadı.

Wynn Resorts, Limited (WYNN), dördüncü çeyrek kazançlarının analistlerin fikir birliğinden daha yüksek olduğunu bildirmesinin ardından hisse fiyatının %3,7 oranında arttığını gördü.

Equifax Inc. (EFX), 2024 mali yılı için analistlerin beklentilerinin altında kalan hisse başına kazanç tahminini yayınlamasının ardından hisse değerinde düşüş gördü.

O’Reilly Automotive, Inc. (ORLY) hisseleri, şirketin 2024 için hisse başına kazançlarının analistlerin ortalama tahminlerini karşılamadığını bildirmesinin ardından düştü.

Confluent, Inc. (CFLT), dördüncü çeyrek için etkileyici kar bildirdikten ve yatırımcıların güvenini kazanan tahminler sunduktan sonra hisse fiyatında %15’lik bir artış yaşadı.

kaydeden Louis Juricic

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu