Haber

Muharrem İnce: “Çeyrek altın gün gibi toplanıp dağılıyorlar”

Taşra Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Altı Sofra’yı eleştirerek, “Anlaşamıyorlar, geyik konuşuyorlar. Küçük bir altın günü, çeyrek altın günü gibi toplanıp dağılıyorlar” dedi.

Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Adıyaman’ın Kahta ilçesine gelen Ülke Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partililer tarafından karşılandı. Partisinin Kahta ilçe başkanlık binasını açan İnce, Altı Masa’nın umut vermediğini belirterek, “Anlaşamıyorlar geyik konuşuyorlar. Küçük bir altın günde, çeyrek altın toplanıp dağılıyorlar” dedi. gün.Zeytinyağı yerler, dolma yerler, oradan düzgün yerler.Ama tahlil yok.Vatan Partisi’nin sloganı “Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan gidin. Ne Cumhuriyet ne Millet tek çare Vatandır.” “Bir pazar günü sabah saat 10.00’da Adıyaman’ın Kahta ilçesinin ilçe başkanlığını açarsak bu çocuk okuyacak demektir. Vatan Partisi birinci parti olacak ve bunu herkes görecek” dedi.

İnce daha sonra partisinin Adıyaman ve ilçe başkanları ile birlikte M. Kemal Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. – ADIYAMAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu