Ekonomi

Kombilerde 7 yıl garanti

İleri teknolojisi ve geniş ürün yelpazesiyle ısıtma soğutma sektörünün lider markalarından biri olan Baymak, müşterilerine 7 yıl garanti süresi sunduğunu duyurdu.

Marka, garanti süresine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Tam yoğuşmalı kombi modelleri Duotec ve Lunatec’te, 31 Mart 2024 tarihine kadar ilk devreye alma işlemini tamamlayan müşterilere, 3 yıllık standart garanti süresine 4 yıl ek garanti eklenerek 7 yıl garanti avantajı sunuluyor. ek bir bedel ödemeden.

Duotec ve Lunatec kombi serileri tasarımı, geniş kapasite aralığı ve teknolojisiyle kullanıcı memnuniyetinde üst sıralarda yer alıyor. Tam yoğuşmalı kombilerde kış konforunu tasarrufla birleştiren Baymak Duotec ve Lunatec kombiler, teknik özellikleriyle de fark yaratıyor.

Duotec Ailesi; 3 farklı modeli bulunmaktadır: Duotec Compact, Duotec, Duotec DHW. A güç sınıfında ve yüzde 93’e varan verime sahip Duotec Serisi kombiler, kullanım kolaylığıyla konfor sunuyor. Premix tam yoğuşmalı Duotec kalitesi ve tasarımıyla tercih edilen modellerden biridir. Tamamen yoğuşmalı ve kullanıcı dostu olan Duotec Compact, 24 – 30 model seçeneğiyle A güç sınıfında olup yüzde 92’ye varan verime sahiptir. Ayrıca şık bir panele sahip olan Duotec tam yoğuşmalı kombiler de 33 – 42 – 45 model seçenekleriyle sunulmaktadır. Duotec DHW 42 modeli, harici kazana bağlanabilen çıkışa sahip olup, harici kazan kullanılarak kullanım sıcak suyuna ihtiyaç duyan kullanıcının talebini karşılayarak konfor sağlar.

Yüzde 94’lük sezonsal ısıtma verimliliğiyle yüksek tasarruf sağlayan Lunatec, A sınıfı enerji verimliliğiyle Baymak’ın sürdürülebilirlik yaklaşımını yansıtıyor. Lunatec 20, Lunatec 24, Lunatec 30 ve Lunatec 35 seçenekleriyle satışa sunulan modelin en değerli özelliklerinden biri de yüzde 20’ye kadar hidrojen karışımıyla çalışmaya uyumlu olması. Yeni ve üstün Avrupa teknolojisiyle üretilen Lunatec tam yoğuşmalı kombi, paslanmaz silindirik çelik brülörüyle doğalgaz, propan ve LPG’ye uygun olma avantajı sağlıyor. Sunduğu avantajlarla kış aylarında en çok tercih edilen modellerden biri olan Lunatec, daha düşük ses seviyesi ve kompakt boyutları sayesinde yerden tasarruf sağlarken aynı zamanda servis kolaylığı nedeniyle de tercih ediliyor. Suyu ön ısıtma özelliği ile yüksek sıcak su konforu sağlayan modelin kolay ayarlanabilen paneli, kullanıcı dostu Lunatec tam yoğuşmalı kombiye olan ilgiyi artırıyor.

habermazgirt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu