Yaşam

Jenna Ortega’nın Yüksek Moda Görünümü

Aktris Jenna Ortega, Emmy Ödülleri töreninde sunucu olarak görev yaptı ve sahne için büyüleyici şeffaf bir görünüm seçti.

Muhteşem bir Dior Haute Couture deri çiçekli midi elbise giymişti. Ortega’nın sanat eseri olarak nitelendirdiği elbisesine Dior mücevherleri ve Christian Louboutin ayakkabıları eşlik etti. Saçları düz bir şekilde şekillendirilmişti.

Ortega’nın Netflix Addams Family draması Çarşamba günü de En İyi Komedi Dizisi dalında aday gösterildi. Ortega, Çarşamba Addams rolüyle Komedi Dizilerinde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Bu onun ilk Emmy adaylığı anlamına geliyor.

Ortega, Kasım ayında yaptığı bir röportajda çalışmalarına nasıl baktığını açıkladı. Kendini ekranda izlemekte zorluk çektiğini itiraf etti. “Çalışmalarımı izleyemiyorum çünkü biliyorum ki bazı şeylere tutunursam oyuncu olarak ilerleyemem ve gelişmeye devam edemem” dedi. “Mesleğimdeki pek çok insan muhtemelen şunu anlayabilir: Hoşunuza gitmeyen bir çekim yaptığınızda yatağa kendinizi tekmeleyerek gidersiniz. Ama sonuçta yapabileceğim tek şey kamera açıkken savunmasız ve dürüst olmak ve ardından Devam etmem ve her şeyin gitmesine izin vermem gerekiyor. Kontrolün dışına çıkmak benim için gerçekten çok zor.” çok zor.”

“Kariyerim gerçekten birçok insanın elindeydi” diye ekledi. “Çocukken bana hep ne yapmam, ne yapmamam, hangi yoldan gitmem gerektiği, benim için en iyisinin ne olacağı söylendi. Ama sonuçta bunu bilecek tek kişi benim. “Gerçekten kendi geleceğimi yönetebilmeyi ve daha spesifik, kesin hamleler yapabilmeyi istiyorum. Hatta hata yapmama izin verilmesi için biraz yalvardım. Çünkü bunu kendim için yapmazsam nasıl öğrenebilirim? Yüzümün düşebileceği gerçeğinden korkmuyorum. Ancak bu kadar çok insan izlerken bunu yapmak zor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu