Haber

Gölcük Belediyesi’nden bakanlara Hatay brifingi

KOCAELİ (İGFA) – Hatay Afete Uyum ve Değerlendirme Toplantısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer koordineli olarak ilaçlama, ilaçlama, kireçleme, kemirgen ve vektör mücadelesini; Bugüne kadar yapılan planlamalar ve yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Gölcük Belediyesi de Hatay’daki depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Gölcük Belediyesi tarafından bölgeye getirilen içme suyu; Antakya ve Defne mahallelerinde depremzedelere dağıtılmaya devam ediyor. Gruplar, dağıtımlar sırasında çocuklarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmemekte ve onları memnun etmektedir.

Hatay’ın tüm ilçelerinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in koordinasyonunda oluşturulan gruplar; Enkaz alanlarında ve çadır kentlerde ilaçlama, kireçleme, ilaçlama çalışmaları, kemirgen ve larva çalışmaları, tuvalet ve saha temizliği çalışmalarını kesintisiz sürdürmektedir.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin enkaz kaldırma çalışmalarına destek vermeye devam ediyor.

haber-ivrindi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu