Yaşam

Gladiator 2’nin Başrol Oyuncusu Paul Mescal Açıklandı! Çekimler tamamlandı, sıra vizyon tarihine geldi!

Yılın en çok beklenen filmlerinden ‘Gladyatör 2’nin çekimleri resmi olarak tamamlandı! 23 yıl aradan sonra yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanan Oscar ödüllü Gladyatör filminin devam filmi için heyecanlı bekleyiş başladı. IMDb’nin ‘205 En İyi Film’ listesinde 36. sırada yer alan ve 5 kategoride Oscar ödülü kazanan filmle beyazperdeye dönen ünlü yönetmen Ridley Scott’ın da yer aldığı paylaşım dikkat çekti. Filmin yıldızı Paul Mescal, çekimlerin tamamlandığını duyurdu.

Detaylar burada…

2000 yapımı ödüllü Gladyatör filminin devamı, Russell Crowe’un Maximus’unun ölümünden yıllar sonra Lucius Verus’un hikayesini anlatacak.

Ünlü yönetmen Ridley Scott’ın yönettiği Gladyatör 2’de başrol oyuncusu Paul Mescal, Lucius Verus karakterini canlandıracak.

Denzel Washington, Joseph Quinn, Fred Hechinger ve Pedro Pascal gibi yıldızların yer aldığı “Gladyatör 2″nin çekimleri greve rağmen tamamlandı!

Bildiğiniz gibi Hollywood’daki grev nedeniyle yapımın kapanması nedeniyle Gladyatör 2’nin çekimlerinde gecikme yaşanmıştı. Çekimler sırasında çıkan yangının ardından yaşanan aksilikler sinemaseverleri endişelendirdi.

Çekimlerin Aralık 2023’te yeniden başlamasıyla birlikte usta yönetmen Ridly Scott, filmin hâlâ yaklaşık 90 dakika daha çekime ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Filmin yıldızı Paul Mescal, Ridly Scott’la yaptığı paylaşımla çekimlerin bittiğini duyurdu.

Paul Mescal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gladyatör 2’nin çekimlerinin bittiğini duyurdu. Mescal’ın paylaşımında Ridley Scott’la verdiği pozun üzerine yazılan ‘Son’ notu dikkat çekti.

İşte Paul Mescal’ın Ridly Scott ile yaptığı sosyal medya paylaşımı…

Peki Gladyatör 2 ne zaman vizyona girecek?

Geçtiğimiz yıl çekimleri tamamlanmayı beklerken, grev nedeniyle artık tamamlanan efsane film için geri sayım başladı. Gladiator 2’nin vizyon tarihi 22 Kasım 2024 olarak belirlendi. Yapımcılığını Paramount Pictures’ın yaptığı filmin bu tarihe kadar hazır olacağı düşünülse de bunu yapamayacağı yönünde endişeler var.

sirvanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu