Haber

FIFA 24’ü unutun: Yepyeni FIFA 25 çıkış tarihi sızdırıldı!

Geçtiğimiz aylarda FIFA ile yollarını ayıran Electronic Arts, artık FIFA lisanslı futbol oyunları geliştiremeyecek. Federasyon ise markanın değerini düşürmemek adına başka bir stüdyo ile çalışacak. Son zamanlarda ortaya çıkan tartışmalar FIFA 24’ün gelmeyeceğini ve FIFA 25’in seneye duyurulacağını gösteriyordu.

FIFA 25, 2024 kışında duyurulabilir

Electronic Arts’ın yeni futbol serisi EA SPORTS FC, FIFA 25 isimli yeni rakibiyle karşılaşacak. Twitter’da yapılan sızıntıya göre FIFA federasyonu, EA Sports’a rekabet edebilmek için kendi oyununu geliştirmeye başlıyor.

Sızıntı, FIFA 25’in “oyun tarihinin en büyük projelerinden biri” olacağını ve 2024 kışında çıkacağını savunuyor. Bu, Electronic Arts’ın FIFA 23’ün son “FIFA” oyunu olacağını duyurmasının ardından geldi.

https://shiftdelete.net/electronic-arts-isten-cikarma

Sızıntılara rağmen şu an için EA SPORTS FC için herhangi bir duyuru yapılmadı. Ancak klasik Meslek Modu ve Ultimate Team’in devam etmesi bekleniyor. Ayrıca takım adlarının, logolarının ve formalarının lisanslı olmayacağı belirtilmelidir.

Sızıntının gerçek olduğu düşünülürse FIFA 24 çıkmayacak ve FIFA 25 2024’ün sonlarına kadar oynanamayacak. Ancak federasyonun elinde büyük bir koz olduğunu ve EA Sports’a rakip olabileceğini de belirtmek gerekiyor.

Yani ne düşünüyorsun? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

haber-sabanozu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu