Haber

Deniz dibinden çıkanlar vatandaşları şok etti

– Deniz tabanından çıkan şey vatandaşları şok etti

MUĞLA – Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen 9’uncu deniz tabanı temizliği, sosyetenin gözbebeği Türkbükün’de başladı. Denizin dibinden ne çıktığını görenler hayretler içinde kaldı.

Bodrum Belediyesi’nin “Denize mavi yakışır” sloganıyla düzenlediği bu yılki deniz tabanı temizliği Türkbükü Koyu’ndan başladı. Sosyetenin gözde koyu Türkbükü’nde bu yıl 9. kez yapılan deniz tabanı temizliği için 10 dalgıç dalış yaptı. Denizin dibini temizleyen dalgıçlar, denizden sandalyeler, masalar, araba lastikleri, cam şişeler ve çok sayıda katı katkı maddesiyle çıktı. Türkbükü kıyısına getirilen çöpleri gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Denizin dibinden 200 kilo çöpü çıkaran dalgıçlar, çöpleri kıyıda teşhir ederek denize çöp atılmaması konusunda uyarıda bulundu. Bodrum’un tüm koylarını her hafta tek tek temizleyecek olan Bodrum Belediyesi, tüm koyları çöplerden temizlemeyi planlıyor.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, “Denize mavi yakışır” sloganıyla Türkbükü sahilinde bu yıl 9. kez başlayan deniz tabanı temizliğimizin 9’uncusu gerçekleştirildi. Tüm koylarımızda devam edecek” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu