Yaşam

Cinayet romanlarının ustası Endrew Wilson’dan Olağanüstü Kötülük

ensonhaber.com

Olağanüstü Kötülük’te Altın Kitaplar logosuyla okurların beğenisine sunuldu. Gizemli cinayetlerin kraliçesi Agatha Christie, ortadan kaybolmasından iki ay sonra bir İngiliz casusunun gizemli ölümünü araştırmak için Kanarya Adaları’na gider.

Edgar Allan Poe ve LAMBDA edebiyat ödüllü Andrew Wilson, Agatha Christie’nin yer aldığı dört kitaplık polisiye roman serisiyle İngiltere ve Amerika’da geniş bir okuyucu kitlesine ulaştı.

Halen çeşitli mecralarda yazarlık dersleri veren, polisiye ve biyografi yazarlığı danışmanlığı yapan Andrew Wilson’ın kaleminden Cinayet Ustası, Altın Kitaplar etiketiyle Türk okuruyla buluşarak polisiye severlerin beğenisini kazandı.

Andrew Wilson imzalı ‘Cinayet Ustası’nın devamı niteliğindeki ‘Olağanüstü Kötülük’, ünlü yazarın parlak dedektiflik becerisi Er Spy Davison’ın dikkatini çekiyor. İngiliz Batı İstihbarat Servisi Casusu Douglas Greene’in garip ve korkunç ölümünü araştırmak için Kanarya Adaları’na giden büyüleyici bir yolcu gemisine binerken, bir kadının gemiden buz gibi sulara atlayarak intihar ettiğine tanık olur. Bu sarsıcı deneyimin ardından adalar arasında yemyeşil bir vadide bulunan Taoro Otel’e varır.

olağanüstü kötülük

Orada, Douglas Greene cinayetine karıştığından şüphelendiği iki adam da dahil olmak üzere, çeşitli ve büyüleyici bir karakter kadrosuyla tanışır. Ancak Agatha çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar ve genç bayanın gemideki intiharının Douglas Greene’in öldürülmesiyle bağlantılı olduğunu öğrenince şok olur. Şimdi, olan her şeyi geride bırakmak için bu uğursuz gizemdeki olağanüstü iğrençliğin maskesini düşürmesi gerekiyor.

hopaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu