Haber

8000 Kişinin Canlı İzlediği Maçta Buz Hokeyi Oyuncusu Kayarken Bıçağının Boynunu Kesmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

Nottingham Panthers Buz Hokeyi Kulübü’nde forma giyen Amerikalı buz hokeyi oyuncusu Adam Johnson, Panthers ile Sheffield Steelers arasında oynanan Challenge Cup maçında yaşanan talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak: Mail Online

29 yaşındaki Johnson, Challenge Cup’ta kazaya karıştı; Maçın 35. dakikasında rakibinin müdahalesi sonucu düşerken, pateniyle boynuna ciddi bir darbe aldı.

Görüntülerde Johnson’ın rakibiyle çarpışmasının ardından paten bıçağının boynunu kestiği ve ardından yere yığıldığı görüldü.

Johnson, boğazına aldığı darbenin ardından takıma dönmeye çalıştı ancak başaramadan yere yığıldı. Ağır kan kaybeden Johnson’a takım arkadaşları yardım etmeye çalıştı.

Oyuncunun boğazını kesmesi üzerine maç tatil edildi.

Korkunç olayın ardından hastaneye kaldırıldı.

8000 taraftarın canlı izlediği dehşet verici olayda panik yaşandı. Olayın ardından taraftarlar büyük üzüntü yaşadı.

Kazayı gören bir seyirci ise gördüklerini hiçbir zaman unutamayacaklarını söyledi. Başka bir görgü tanığı ise ‘İnsanlar ağlıyor ve bayılıyordu.’ dedi. ekledi.

Nottingham Panterler Kulübü bu üzücü olayı “beklenmedik bir kaza” olarak nitelendirdi; Resmi bir açıklamada Johnson’ın ailesine, akrabalarına ve hayranlarına başsağlığı diledi.

İngiltere Premier Ligi, Johnson’ın ölümünün ardından Pazar günü Belfast, Fife ve Guildford’da oynanması planlanan üç maçın ertelendiğini duyurdu.

mutki-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu